English

/

/

/

דחיית מועד הדיווח והתשלום התקופתי – נוב' 2018

דחיית מועד הדיווח והתשלום התקופתי, באמצעים המקוונים, למע"מ, מקדמות מס הכנס וניכויים, החל בנובמבר 2018

רשות המסים הודיעה על דחיית המועד האחרון לדיווח ותשלום המס התקופתי, באמצעים המקוונים בלבד (מחשב שע"מ או אינטרנט), למע"מ, מקדמות מס הכנסה וניכויים, עד ליום חמישי 22 בנובמבר 2018.
עוסקים ונישומים, אשר ידווחו וישלמו את המס באמצעים מקוונים, לאחר תאריך 22 בנובמבר 2018, יתווספו על קרן המס, בהתאם לקבוע בחוק, הפרשי הצמדה, ריבית וקנסות החל מתאריך 15 בנובמבר 2018.
מנכים, אשר ידווחו וישלמו את המס באמצעים מקוונים, לאחר תאריך 22 בנובמבר 2018 יתווספו על קרן המס, בהתאם לקבוע בחוק, הפרשי הצמדה, ריבית וקנסות החל מתאריך 19 בנובמבר 2018.

חשבנו שיכול לעניין אתכם לקרוא גם על..

עדכון – רפורמת בעל עסק זעיר

עדכון – רפורמת בעל עסק זעיר רפורמת בעל עסק זעיר נועדה להקל משמעותית על העסקים הקטנים, לפשט רגולציה וצמצום הנטל הבירוקרטי ואת

חוזרים במע"מ לעדכון סכומים

חוזרים במע"מ לעדכון סכומים חוזרים המפרטים עדכון סכומים בחוק מע"מ ובתקנותיו. לחצו כאן למעבר לדיווח באתר רשות המיסים

אהבתם את המאמר? שתפו את החברים שלכם!

Facebook
Twitter
LinkedIn

על הלשכה

הלשכה הינה האגוד המקצועי של ענף מנה"ח בישראל, המקיף מעל 50,000 איש העוסקים בתחום. הלשכה פועלת במטרה לשמר ולשפר את האינטרסים המקצועיים והכלכליים של העוסקים בו.

עקבו אחרינו

רוצים להצטרף?

דילוג לתוכן